Menu

Ny måde at betale kontingent på

01. juni 2018 kl. 14:12

Information om ny opkrævning af kontingent i Husum Boldklub.
Alle aktive medlemmer af Husum Boldklub har hidtil skulle være tilmeldt BS jvf. klubbens vedtægter:
Sådan lyder teksten i § 4, stk. 1, pkt. c, vedrørende PBS tilmeldingen: Alle aktive medlemmer skal tilmelde betaling af kontingent til BetalingsService (BS/PBS).
På Generalforsamlingen d.7 marts 2018 blev det imidlertid besluttet at ændre måden, hvorpå der opkræves kontingent i Husum Boldklub, så man fremover skal tilmelde sit betalingskort for betaling af kontingent!
Teksten i klubbens vedtægter er derfor ændret til:
Sådan lyder teksten i § 4, stk. 1, pkt. c, vedrørende tilmeldingen: Alle aktive medlemmer skal tilmelde betaling af kontingent til den af klubben valgte betalingsordning.

Fremover vil klubben IKKE trække kontingent via BS, men udsende en mail med et betalingslink til den mailadresse som du har angivet ved din indmeldelse i Husum Boldklub.

Har du i mellemtiden skiftet mailadresse bedes du benytte dette link og rette mailadressen, så vi er i besiddelse af den korrekte mailadresse.
https://dbunet.dbu.dk/default.aspx?ReturnUrl=%2f (brugernavn er den mailadresse du angav ved indmeldelse).

Når dit betalingskort er registreret trækkes kontingentet automatisk, og du vil få en adviseringsmail 7 dage før vi trækker kontingentet.
Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?


Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse skal altid ske via via formularen på hjemmesiden:
http://www.husumboldklub.dk/info-om-husum-boldklub/medlemskab-kontingent-m-m/indmeldelse-og-udmeldelse/udmelding/
Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.


Er det sikkert?
Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Husum Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.


Kan jeg undgå automatisk abonnementsbetaling?
Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.


Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte vores kontingentansvarlige hvis du har spørgsmål.

Luk