Menu

Nu nærmer det sig det nye Multihus.

image
20. oktober 2019 kl. 15:46

 

 

Status på pladsen er at vi når i mål til tiden! Der er afleveringsforretning d. 23. hvorefter der starter en afhjælpningsperiode på 14 dage. Klubhuset vil derfor være fuldt funktionsdygtigt efter indvielsen d. 25...

Håndværkerne arbejder hårdt for at blive færdige og komme i mål, og slutspurten er sat ind. I den kommende weekend bliver den sidste epoxybehandling af alle gulve udført. Derfor skal det UNDERSTREGES at bygningen er lukket for alle fra dd. frem mod indvielsen.

Skurvognene og de midlertidige omklædningsfaciliteter bliver fjernet d. 23. Dette betyder at alle Husum skurvogne skal ryddes senest den 21 om aften og rengøres senest d. 22. Vi kunne godt bruge en hjælpende hånd med at gøres vognene returneringsklar?

Dette betyder også at Husum BK ikke kan tilbyde omklædningsfaciliteter til hverken kamp eller træning fra d. 22-25 oktober. Trænere og holdledere bedes orienterer deres spillere samt deres eventuelle kamp-modstandere om dette.

Vi håber på jeres forståelse og støtte.

Vi håber at se så mange som mulig til indvielsen d. 25. oktober kl. 12.00, hvor overborgmester Frank Jensen, sammen med vores formand klipper snoren.

Hvis man deltager, må man meget gerne tilmelde sig her https://www.facebook.com/events/2387516691343988/, således at vi i projektgruppen kan være forberet...

Venlig hilsen

Rasmus Toppel

Luk