indmeldelse og udmeldelse

Vedrørende Indmeldelse i Husum Boldklub.

• Alle indmeldelser kan kun ske ved at udfylde alle informationer på indmeldelsesformularen !

Vedrørende udmeldelse af Husum Boldklub.

Hvis du ikke længere ønsker at spille fodbold i Husum Boldklub, skal du altid benytte den elektroniske udmeldelsesblanket, der findes på klubbens hjemmeside.

Man er kontingentpligtig indtil klubben modtager en elektronisk udmeldelse !

Det skal præciseres, at udmeldelse af Husum Boldklub ikke kan foretages ved, at man henvender sig til holdets træner eller holdleder og oplyser, at man ikke ønsker at spille fodbold længere, eller ønsker at spille fodbold i en anden klub!

Hvis man fejlagtigt ikke har fået meldt sig ud af klubben og er blevet opkrævet og har betalt kontingent, vil det være muligt at få kontingentet refunderet indtil den 5. marts for forårssæsonens vedkommende og indtil den 5. september for efterårssæsonen. Efter disse 2 datoer bliver kontingent ikke refunderet.

Bemærk at der kun refunderes kontingent for indeværende halvsæson inden for de oplyste tidsfrister !

Refundering af kontingent er dog betinget af, at man ikke har deltaget i træning på klubbens anlæg eller har deltaget i trænings/turneringskampe i Husum Boldklubs regi.

Med venlig hilsen.

Husum Boldklub