Styrelsen - Medlemskab - Billardudvalget <br> i Gamle Drenge

Gamle Drenge blev stiftet den 16. oktober 1946,
under navnet "Husum Boldklub's Venner af 1946".

Styrelsen for
Gamle Drenge, Husum Boldklub's Venner af 1946

Formand:
Erik Nielsen, tlf. 27572618 - mail: erikfck@Hotmail.com
Kasserer:
Klaus Plougholt, tlf. 60678950  -
mail: Plougholt@youmail.dk
Styrelsesmedlem:
Anders V Jensen, tlf. 2795 4138 -
mail avedelj@hotmail.com

Medlemskab

Den allerførste betingelse for at blive medlem af Gamle Drenge er, man skal mindst være passiv medlem af Husum Boldklub og selvfølgelig have betalt det årlige kontingent til Husum Boldklub.

Medlemsskab af Gamle Drenge er kun for herresenior, altså være fyldt 18 år - hvor man er medlem uden et egentligt fast medlemskab.

Den første gang - i hver sæson - man tilmelder sig til Gamle Drenge, betales et startgebyr.

Når man møder mandag aften betales der en afgift for denne aften og kommer man ikke en aften skylder man ikke noget.

De indkomne afgifter/gebyrer benyttes som regel til støtte til Husum Boldklub's ungdomsafdeling og Gamle Drenge's egne arrangementer..

Aktiviteterne foregår i vinterhalvåtet.

Billardudvalget

Styrlsen blev genvalg og der blev valgt nyt billardudvalg på generalforsamlingen den 2 November 2015,
Bilka Bent og Skotte.
samt at Mogens "revisor" Henriksen blev genvalgt som revisor af Gamle Drenge's årsregnskab.

Aktiviteter

Gamle Drenge er en forening tilknyttet Husum Boldklub. Aktiviteterne foregår i vinterhalvåtet, fra starten i hovember måned.

Gamle Drenge spiller billard, kort, dart, rafler, etc., hver mandag i sæsonen, der som regel går fra slutningen af oktober måned og slutter medio april måned.